Parc Auto

Mașina cu care
vei învăța să conduci.

Peugeot 208 GT Line Automata NOUA Benzina

PEUGEOT 208 își arată partea tinerească prin forma sa sportivă și distinctivă. Interiorul dezvăluie originalul PEUGEOT i-Cockpit® 3D.

Motorizare Benzina

Cutie Automata

Volkswagen Golf 8 Automata Benzina

Volkswagen Golf 8 Automata stabilește noi standarde în digitalizarea pe șosele. Fiecare călătorie este mai confortabilă și mai relaxată datorită sistemelor de asistență inteligente, combinate cu stilul tipic al unui Golf.

Motorizare Benzina

Cutie Automata

Renault Clio 2020 dCi 85

Noul Renault CLIO are un design nou, linii senzuale și un profil dinamic te va cuceri imediat. În plus, materialele de calitate și finisajele impecabile din interiorul noului model te vor face să te bucuri de confortul sporit. Pentru o experiență completă, te bucuri de tehnologia de ultimă generație ce te va ajuta sa conduci mult mai usor.

Motorizare Diesel

Cutie manuala

Volkswagen Golf 7 TDI

Golf este automobilul care de multe generaţii încoace influențează decisiv clasa auto pe care a întemeiat-o. La fel și generaţia actuală a modelului Golf pune deja bazele următoarei generații.

Motorizare Diesel

Cutie manuala

Volkswagen Polo 2018 TDI

Motorizare Diesel

Cutie manuala

Volkswagen Polo 2017 1.4 TDI

Motorizare Diesel

Cutie manuala

Volkswagen Golf 5 TDI

Un autoturism cu stil si atitudine foarte prietenos. Are o directie precisa, e rafinat si voluminos in interior. Sistemul de aer conditionat si celelalte optiuni cu care autoturismul este dotat va ofera intreg confortul de care aveti nevoie pentru a descoperi secretele condusului.

Motorizare Diesel

Cutie manuala