COVID 19

Cand se redeschid
scolile auto.

In contextul actual creat de pandemia de COVID-19, multi dintre voi v-ati intrebat cand se redeschid scolile auto.
Ne-am pus si noi aceeasi intrebare, iar acum ne bucuram sa va spunem ca avem un raspuns de la Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Incepand cu data de 18 mai 2020, se redeschid scolile de soferi.
Acest lucru este un motiv de bucurie atat pentru noi, cat si pentru voi! Cu toate acestea, revenirea se va face cu anumite conditii. Avand in vedere circumstantele si faptul ca inca mai exista necesitatea protejarii de noul CoronaVirus, se vor lua masuri de siguranta.
Atat profesorii cat si elevii vor purta masti de protectie si manusi in salile de cursuri. De asemenea, se va pastra o distanta de 1.5 metri intre participanti in timpul cursurilor. Aceste reguli sunt foarte importante pentru sanatatea tuturor si insistam pe respectarea lor.
In ceea ce priveste cursurile in oras, atat elevul cat si profesorul vor purta masca de protectie si manusi, iar profesorul va purta in plus si viziera. Mai mult, in fiecare masina noi va vom pune la dispozitie dezinfectant, astfel incat sa avem toate cele necesare pentru igienizare. Cursantii vor avea conditii optime de condus si pot sa efectueze lectiile in oras in siguranta in acest mod.
In perioada aceasta ne-am pregatit pentru redeschiderea scolilor auto, asa ca am luat in calcul si toate aceste masuri care sa va permita sa faceti cursurile scolii de soferi in siguranta. Va rugam sa respectati regulile mentionate anterior pentru sanatatea voastra si a celor din jur.

Va asteptam cu drag la inscrieri sau la continuarea cursurilor!

Actele necesare pentru inscriere

Pentru a incepe cursurile de instruire si pentru a putea absolvi scoala de soferi, va trebui sa completati contractul de scolarizare la sediul nostru si sa aveti la dumneavoastra urmatoarele acte:

  • Buletin de identitate/Carte de identitate
  • Cazier judiciar (cu mentiunea Examen Auto)

Cazierul judiciar il puteti ridica de la Inspectoratul Judetean de Politie din Copou, langa sediul RAJAC. Se elibereaza pe loc pentru cei nascuti in judetul Iasi. Se elibereaza GRATUIT!

Actele necesare pentru examenul auto

Pentru sustinerea examenului auto categoria B trebuie depus un dosar care va cuprinde:

  • Fisa de scolarizare
  • Cerere de prezentare in examen
  • Cazier judiciar (cu mentiunea Examen Auto)
  • Chitanta prin care se atesta plata taxei pentru permis 68 ron (Taxa permis) – Se plateste la CEC Bank
  • Copie dupa buletin de identitate / carte de identitate
  • Analize medicale
  • Avizul psihologic

Ai întrebări suplimentare?

Ne auzim la telefon sau la o cafea/ceai la sediul ATP.